Qui som

El grup de recerca i innovació LIEC som part d’un grup de recerca consolidat ACELEC- Activitat Científica Escolar, Llenguatge Eines i Comunicació (referència 2017SGR1399) per l’AGAU. La nostra adreça web és: https://grupliec.com.

Quines dades personals recollim i per què

A la nostra pàgina web només recollim les dades imprescindibles per fer-vos arribar la informació que ens demaneu.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Quan els visitants envien un formulari de contacte, recollim les dades que hi apareixen, bàsicament el nom i l’adreça de correu electrónic, per tal de poder-nos posar en contacte i respondre les qüestions que ens hi plantegeu.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu «Recordeu-me», l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

La nostra pàgina web no fa cap mena de seguiment analític dels seus visitants.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les vostres dades amb tercers.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per qualsevol informació relacionada amb la nostra pàgina web i les vostres dades personals  ens podeu escriure al e-mail: blogliec@gmail.com

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Totes les dades que hi ha a la nostra web estan allotjades en un servidor de IONOS. Aquest servidor resta protegit per les mesures de seguretat que aquesta empresa ofereix als seus usuaris. Per més informació podeu llegir la política de privacitat de IONOS https://www.ionos.es/terms-gtc/terms-privacy/.

Per un altra banda, la connexió que feu servir quan accediu a la nostra pàgina està xifrada amb un protocol de seguretat HTTPS i els accessos d’administració de la web estan protegits amb contrasenyes d’alta seguretat.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Si es produeix una violació de la seguretat, el responsable l’ha de notificar a l’autoritat de control en un termini màxim de 72 hores, tret que sigui improbable que constitueixi un risc per als drets i les llibertats de les persones.

A més, quan sigui probable que la violació comporti un alt risc per als drets de les persones interessades, el responsable l’ha de comunicar a les persones afectades sense dilacions indegudes i en un llenguatge clar i senzill, tret que:

  • El responsable hagi adoptat mesures de protecció adequades, com ara que les dades no siguin intel·ligibles per a persones no autoritzades.
  • El responsable hagi aplicat mesures posteriors que garanteixen que ja no hi ha la probabilitat que es concreti l’alt risc.
  • Suposi un esforç desproporcionat.

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Només s’envien de forma automatitzada les respostes a les sol·licituds de registres de nous usuaris, per tal de permetre finalitzar correctament en procés de noves altes, així com les respostes a les sol·licituds de canvis en els perfils d’usuari.

YouTube

El nostre lloc web utilitza plugins de YouTube, que gestiona Google. L’operador de les pàgines és YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, EUA.

Si visiteu una de les nostres pàgines que inclouen un complement de YouTube, s’estableix una connexió amb els servidors de YouTube. Aquí el servidor de YouTube s’informa sobre quines de les nostres pàgines que heu visitat.

Si heu accedit al vostre compte de YouTube, YouTube us permet associar directament el vostre comportament de navegació amb el vostre perfil personal. Podeu impedir-ho desconnectant el compte de YouTube.

YouTube s’utilitza per ajudar a fer atractiu el nostre lloc web. Això constitueix un interès justificat segons l’art. 6 (1) (f) DSGVO.

Podeu trobar més informació sobre el maneig de dades de l’usuari a la declaració de protecció de dades de YouTube a https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

El nostre lloc web utilitza funcions que ofereix el portal de vídeo Vimeo. Aquest servei el proporciona Vimeo Inc., 555 West 18th Street, Nova York, Nova York 10011, EUA.

Si visiteu una de les nostres pàgines que inclouen un complement Vimeo, hi ha una connexió amb els servidors de Vimeo. Aquí el servidor de Vimeo està informat de quines de les nostres pàgines que heu visitat. A més, Vimeo rebrà la vostra adreça IP. Això també s’aplica si no esteu registrat a Vimeo quan visiteu el nostre plugin o no teniu cap compte Vimeo. La informació es transmet a un servidor Vimeo als Estats Units, on es guarda.

Si teniu la sessió iniciada al vostre compte de Vimeo, Vimeo us permet associar el vostre comportament de navegació directament amb el vostre perfil personal. Podeu evitar això desconnectant-vos del compte Vimeo.

Per obtenir més informació sobre com gestionar les dades dels usuaris, consulteu la Política de privadesa de Vimeo a https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

Per a una representació uniforme de tipus de lletra, aquesta pàgina utilitza fonts de web proporcionades per Google. Quan obriu una pàgina, el navegador carrega els tipus de lletra web necessaris al cau del navegador per mostrar correctament textos i tipus de lletra.

Per a aquest propòsit, el vostre navegador ha d’establir una connexió directa amb els servidors de Google. Així, Google s’adona que es va accedir a la nostra pàgina web mitjançant la vostra adreça IP. L’ús de fonts de Google Web es fa amb l’interès d’una presentació uniforme i atractiva del nostre plugin. Això constitueix un interès justificat segons l’art. 6 (1) (f) DSGVO.

Si el vostre navegador no és compatible amb tipus de lletra web, l’ordinador l’utilitza un tipus de lletra estàndard.

Per obtenir més informació sobre el maneig de dades de l’usuari, podeu trobar-la a https://developers.google.com/fonts/faq i a la política de privadesa de Google a https://www.google.com/policies/privacy/.